Для визначення якості харчування дітей у закладах дошкільної освіти щоденно проводиться аналіз виконання норм харчування на одну дитину, які затверджені Постановою КМ України від 22.11.2004р. №1591 "Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах".

Найменування продукту

Від 2 до 3 років

Від 3 до 6 років

1

Хліб житній

20

40

2

Хліб пшеничний

55

80

3

Борошно пшеничне

15

25

4

Крупи, макаронні вироби

30

45

5

Картопля

130

190

6

Овочі різні

180

230

7

Фрукти свіжі, цитрусові

45

100

8

Соки

50

70

9

Фрукти сушені

10

10

10

Кондитерські вироби

5

15

11

Цукор

35

45

12

Масло вершкове

12

21

13

Олія

6

9

14

Яйця (шт.)

¼

½

15

Молоко, кисломолочні продукти

350

400

16

Сир кисломолочний

35

45

17

Сир твердий

3

5

18

Сметана

5

10

19

М'ясо, м’ясопродукти

60

100

20

Риба

20

45

21

Кава злакова

1

4

22

Какао

1

4

23

Чай

0,2

0,2

24

Білки

466

68,1

25

Жири

45,6

71,7

26

Вуглеводи

167,6

239,2

27

Енергоцінність, ККАЛ

1267,2

1874,8

Кiлькiсть переглядiв: 427

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.